Oppilashuoltohenkilöstö

Alaluokat

Poikkeusaikana terveydenhoitaja ei ole tavoitettavissa puhelimitse tai Wilman kautta. Tarvittaessa voitte olla yhteydessä omalle hyvinvointi- tai terveysasemalle.

Koululääkäri: kaikki varatut ajat terveydenhoitajalle sekä koululääkärille ovat tällä hetkellä peruttu tältä keväältä.
Kuraattori: Jasmine Howe-Fonselius 040 076 3021 tavattavissa koululla maanantai-keskiviikko klo 8-16 / parakki 4. talon luona
Sähköposti: etunimi.sukunimi@eksote.fi

Yläluokat

Kuraattori: Sirke Sientola on tavattavissa puhelimitse 0400 935 983. Myös wilma käytössä.
Koulupsykologi: Eeva Varis  puh. 040 179 3188. Myös wilma käytössä

Sähköposti: etunimi.sukunimi@eksote.fi