Tietoa koulusta

Koulumme toiminta-ajatus

Koulumme on sporttinen, kansainvälinen ja oppilaita osallistava “pieni suuri koulu”. Pitkällä välitunnilla voi nähdä sählymatseja pihakaukalossa tai oppilaiden järjestämää kahvilatoimintaa, bake salea. Käytävillä voi kuulla keskusteluja eri kielillä, erityisesti englanniksi. Opettajat ja oppilaat suunnittelevat yhdessä muun muassa erilaisia tapahtumia ja teemapäiviä, jotka tuovat vaihtelua arkiseen työskentelyyn. Käytännön koulutyössä Kesämäen koulussa arvostetaan hyviä tapoja ja fiksua käyttäytymistä. Koulumme uuden opetussuunnitelman mukaan oppilaita ohjataan oivaltamaan itse ja yhdessä. Kaupungin keskusta on lähellä, mikä mahdollistaa yhteistyön ympärillä olevien yhteistyötahojen kanssa ja keskustan liikuntapaikkojen käytön.