Kieliluokat yläkoulussa

Kieliluokat

Kielisuihkuluokalla on mahdollista opiskella osa peruskoulun oppimäärästä englannin kielellä. Oppilaat opiskelevat perusopetuksen normaalin opetussuunnitelman mukaan, mutta englantia käytetään joustavasti eri oppiaineiden, esimerkiksi maantiedon ja historian opetuksessa. English in action -kurssilla kielisuihkuluokkalaiset kehittävät suullista kielitaitoaan keskustelemalla ja harjoittelevat käyttämään englantia käytännön tilanteissa.
Kielisuihkuluokalle haetaan kuudennella luokalla erikseen annettavien ohjeiden mukaan. Lisätiedot löytyvät Kielisuihkuluokalle hakeminen -kohdasta.
Kesämäen koulussa jatkavat opiskeluaan myös Kesämäen koulun englanninkielisten luokkien oppilaat.

Kielisuihkuluokalle hakeminen

Informaatiotilaisuus kaikille 6-luokkalaisten huoltajille pidetään tiistaina 16.1. 2019 klo 18.00 Kesämäen koululla.

Kielisuihkuluokalle haetaan soveltuvuuskokeen kautta. Soveltuvuuskoe on maanantaina 5.2. 2019  klo 9.00, johon luokalle hakeneet osallistuvat ilman erilliskutsua.

Lisätietoja rehtori Petri Huovilalta, 040 7230 464
petri.huovila@lappeenranta.fi